VÝHRA v Recyklujte s hasiči

14.12.2020 18:31

Dnes byl náš SDH Velká Bukovina informován o nečekané výhře, kdy jsme byli vylosováni v programu Recyklujte s hasiči na druhém místě prvního kola soutěže Recykloliga a získali tak částku 3.000,- Kč (viz POZVÁNKY / Info na úvodní straně).

SDH, který během doby konání programu zorganizuje a uskuteční sběr a svoz elektroodpadu získává los do elektronického slosování. Za svoz (svozy) v jednom měsíci lze získat pouze jeden los (tedy max 3 v jednom kole). První kolo soutěže probíhá v měsících červenec 2020 - září 2020, druhé kolo pak v měsících říjen 2020 - prosinec 2020. V prvním a druhém kole se losuje vždy 10 peněžitých výher v částkách určených dle umístění. Závěrem bude slosováno ještě jedno kolo, kdy budou do osudí vloženy všechny elektronické losy získané jednotlivými zúčastněnými SDH během celé doby trvání programu. Z tohoto kola vzejde 1x cena Supervítěz v hodnotě 10.000,- Kč. Tím pádem máme teoreticky ještě dvě šance na výhru. To by ale to štěstí muselo být už sakra unavené.

Vzhledem k tomu, že jsme k získání této finanční částky nemuseli přiložit ruku k dílu ani minimálně, rozhodli jsme se podle hasičského hesla "bližnímu ku pomoci" celou částku použít na dobročinný účel a poukázat ji na transparentní účet pro Mirku, který založila organizace "Spolek souznění" z České Lípy.

RV